• 1
  • 2
  • 3
woensdag, augustus 04, 2021
Text Size

Vlees Gerechten

Entrecote Limousin (400 gram) € 35,00
met kruidenboter, groenten garnituur en verse frietjes

Ribeye Holstein € 29,50
met kruidenboter, groenten garnituur en verse frietjes

Varkens ribstuk van de Grill € 22,50
met mosterd mousseline, groenten garnituur en krielaardappel

Filet mignon € 24,50
met kruidenboter, groenten garnituur en verse frietjes

Wagyu burger € 18,50
met brioche bun, pittige mayo en cheddarkaas

Côte a L’os (2p.) € 58,00
Côte à L’Os van Belgisch witblauw geserveerd met salade
kruidenboter en verse frietjes

Standaard bakken wij ons vlees in de pan, wilt u liever van de Grill?
Geef het even door aan onze collega’s in de bediening

Sauzen (
3,00)

Pepersaus
Saus op basis van rundsbouillon, room en groene peperbollen
Archiducsaus
Saus op basis van een rundsbouillon, room en Parijse champignons
Bearnaisesaus
Klassieke bearnaisesaus op basis van gastrique, eigeel en verse dragon
Smokeybearnaise
Bearnaisesaus met een lichte rooksmaak, paprika en tuinkruiden