• 1
  • 2
  • 3
woensdag, december 12, 2018
Text Size

Vis Gerechten

Mosselen gekookt, Moules Casserolle incl, 2 sausjes  25,00
Mosselen provençale, moules provençale      28,00
Mosselen in de room, moules a la créme       28,00
     
Paling gebakken met tartare  saus,  anguilles meunière 25,00
Paling in de roomsaus, anguilles a al crème  25,50
Paling in het groen, anguilles aux vert  26,00
Gebakken zeetong     Dagprijs
     
9 Scampi’s in de lookboter  met rijst, scampi’s a l áil avec riz 21,50
9 Scampi’s op wijze van de chef, scampi’s a la façon du chef 21,50
9 Scampi’s op wijze van het huis , scampi’s maison  21,50
     
Kreeft belle vue á la minuut gekookt ( homard belle vue )  38,50
Kreeft in de look ( homard a l’ail )    38,50
     
Visschotel van de chef prijs per pers.   Min 2 pers. p.p.28,00
(lotte, tong, zalm op schotel met aardappel puree en 2 sausjes)    
     
     
Vanaf 10 pers gelieve niet meer dan 4 verschillende voorgerechten of hoofdgerechten te kiezen.    
     
     
Bijgerechten worden alleen geserveerd bij een hoofdgerecht     
     
Supl. Schaaltje gekookte aardappelen 2 pers 1,50
Supl. Aardappelkroketten  2 pers   1,50
Supl. Schaaltje rijst   1,50
Supl. Schaaltje puree   1,50
Supl. Gemengde warme groenten voor 2 pers  5,00
     
Wij presenteren een rekening per tafel    
We only serve one bill a table    
Wir presentieren nur eine Rechnung pro Tisch    
Nous présentons qu’une addition par table