• 1
  • 2
  • 3
woensdag, december 12, 2018
Text Size

Keuze menu € 37,50

Keuzemenu € 37,50

Carpaccio van hert met wintergroentjes, pijnboompitten
en rucola crème

of

‘’Petite Bouillabaisse’’
Vissoep rijkelijk gevuld met mosselen, kokkels, vongole
en scheermessen

of

"Wild kroketjes met frisse salade"
Een smaakvolle mix van hazenvlees en everzwijn
gemaakt met wildfond en donker bier.


***
Filet van wildzwijn
 gemarineerd en bereid op de BBQ met jagersaus
en pastinaak crème

of

Zeebaarsfilet met tomaat, jus van grijze garnalen
en bulgur tarwe

of

Fazant
Met fine Champagnesaus, truffel mousseline
en gevuld appeltje

***
Dessert

 

 

Menu feestdagen

Menu voor de Feestdagen

3 gangen € 39,50
4 gangen € 49,50

Warm gerookte zalm
met rode biet en rettich

***

Risotto met bospaddenstoelen
rucola en Italiaanse ham

***

Hertenkalffilet met rode wijnsaus, knolselder
en crème van gerookte pastinaak

Of

Grietfilet met vadouvansaus, bleekselderij
en mousseline van koolraap en aardappel

***

Dessert van de Chef