• 1
  • 2
  • 3
zondag, september 15, 2019
Text Size

Onze Suggesties

Suggesties van de Chef

Voorgerechten

Toast met rilette van huis gerookte zalm
rucola en crème van tuinboon  € 16,50

Zeeuwse Creuse oester: 6 stuks € 16,00 | 9 stuks € 22,00

Risotto met gamba, pesto en schaaldierenjus € 17,50

Zeeuwse spekkroketjes met frisse salade € 14,50
‘’Kroketten gemaakt met Scheldelander Zeeuws spek’’

Mergpijpjes (2st.) met sjalot, bacon crumble en peterselie
geserveerd met toast € 15,00

Hoofdgerechten

Tomaat gevuld met  grijze garnalen (2st), geserveerd
met sausjes en verse frietjes € 26,50

Kalfsentrecote ‘’Saltimbocca’’
met verse salie, gedroogde ham en krielaardappel € 24,50

Roggevleugel met mosterd mousseline
en aardappelpuree € 23,50