• 1
  • 2
  • 3
woensdag, december 12, 2018
Text Size

Onze Suggesties

Suggesties van de Chef

 

Voorgerechten

Carpaccio van hert met wintergroentjes, pijnboompitten
en rucola crème € 16,50

Pulled pork kroketjes met frisse salade € 14,50
Gemaakt van 100% Biologisch varkensvlees

‘’Petite Bouillabaisse’’ € 15,00
Vissoep met mosselen, kokkels, vongole en scheermessen

Zeeuwse Creuse oester: 6 stuks € 16,00 | 9 stuks € 22,00

Gewokte zeevruchten met knoflook, tomaat en lente-ui € 17,50

Mergpijpjes uit de oven met peterselie en sjalot € 15,00

 

 

 

Hoofdgerechten

Picanha steak burger: Huisgemaakte burger van het staartstuk 
geserveerd met verse frietjes € 17,50 (sup. kaas €0,75)

Filet van wildzwijn, gemarineerd en bereid op de BBQ met jagersaus
en pastinaak crème € 24,50

Fazant met fine Champagnesaus, truffel mousseline
en gevuld appeltje € 25,50

Zeebaarsfilet met tomaat, jus van grijze garnalen en bulgur tarwe € 24,00

Paling op Fijnproeverswijze: Champignons, kreeftensaus
en garnalen € 27,50

Gewokte zeevruchten met knoflook, tomaat en lente-ui € 25,00