Suggesties van de Chef
Voorgerechten
Carpaccio van hert met wintergroentjes, pijnboompitten
en rucola crème € 16,50
Pulled pork kroketjes met frisse salade € 14,50
Gemaakt van 100% Biologisch varkensvlees
‘’Petite Bouillabaisse’’ € 15,00
Vissoep met mosselen, kokkels, vongole en scheermessen
Zeeuwse Creuse oester: 6 stuks € 16,00 | 9 stuks € 22,00
Gewokte zeevruchten met knoflook, tomaat en lente-ui € 17,50
Mergpijpjes uit de oven met peterselie en sjalot € 15,00
Hoofdgerechten
Picanha steak burger: Huisgemaakte burger van het staartstuk
geserveerd met verse frietjes € 17,50 (sup. kaas €0,75)
Filet van wildzwijn, gemarineerd en bereid op de BBQ met jagersaus
en pastinaak crème € 24,50
Fazant met fine Champagnesaus, truffel mousseline
en gevuld appeltje € 25,50
Zeebaarsfilet met tomaat, jus van grijze garnalen en bulgur tarwe € 24,00
Paling op Fijnproeverswijze: Champignons, kreeftensaus
en garnalen € 27,50
Gewokte zeevruchten met knoflook, tomaat en lente-ui € 25,00