• 1
  • 2
  • 3
zondag, juni 16, 2019
Text Size

Onze Suggesties

Suggesties van de Chef

Voorgerechten

Vitello tonato: dungesneden kalfsvlees met
tonijnmayonaise, appelkappertjes en rucola € 15,00

Asperges met gemarineerde zalm, hollandaisesaus
en grijze garnaaltjes € 17,00

Zomer oester: 6 stuks € 16,00 | 9 stuks € 22,00

Krokant gebakken kalfszwezerik met ui, groene asperge
en saus met paddenstoelen € 18,00

Cannelloni met ricotta, spinazie en tomaat € 16,50

Hoofdgerechten

Risotto met gewokte scampi's, courgette
en lichte currysaus € 23,50

Asperges met gemarineerde zalm, hollandaisesaus
en grijze garnaaltjes € 26,50

Gegrilde Ribeye ‘’Black Angus’’
met hasselback aardappel en groenten spies € 28,50