• 1
  • 2
  • 3
maandag, april 22, 2019
Text Size

Onze Suggesties

Suggesties van de Chef

Voorgerechten

Ravioli met rivierkreeft, groene asperges
en jus van gamba € 16,50

Gebakken eendenlever met brioche broodje
en bereidingen van appel € 22,00

Asperges met warm gerookte zalm, hollandaisesaus
en gekonfijte krielaardappeltjes € 15,50

Skrei kroketjes met frisse salade € 14,50
Een combinatie van Skrei, doperwten, wortel en citroenzeste.
Fris, zuurtje, verse vis & luchtig.

Zeeuwse Creuse oester: 6 stuks € 16,00 | 9 stuks € 22,00

Mergpijpjes uit de oven met peterselie en sjalot € 15,00

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken skrei met hollandaisesaus,
tomaat en grijze garnalen € 24,50

Asperges met warm gerookte zalm, hollandaisesaus
en gekonfijte krielaardappeltjes € 24,50

Gemarineerde lamsfilet van de Grill
met ratatouille en jus met rozemarijn€ 25,00