• 1
  • 2
  • 3
dinsdag, juli 16, 2024
Text Size

Het Hotel

 

                 

Dit Charme Hotel bestaat uit 7 kamers. Ingericht met smaak en comfort. De dagelijkse leiding van het hotel is in handen van de eigenaar en zijn echtgenote. Zij zullen er, samen met hun medewerkers, alles aan doen om uw verblijf in St Anna ter Muiden onvergetelijk te maken.
De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, TV en koelkast.
         
Vanuit het Hotel zijn leuke trips te maken per auto of zelfs met de fiets; er is een fiets- verhuurbedrijf op slechts 100 m van het hotel. St. Anna Ter Muiden is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, een bezoekje aan Sluis is ook een must.
In de onmiddellijke omgeving zijn er volop mogelijkheden voor watersport, golf, paardrijden, tennis, wandelen en fietsen.  

Ongeacht het hoog- of laagseizoen blijft de prijs voor de kamers altijd hetzelfde:
Per nacht per kamer: € 110,00* (op basis van 2 personen) excl. toeristenbelasting.
Indien u op de kamer een extra bedje wilt is dit ook mogelijk, hiervoor wordt een supplement gerekend van € 40,00 per nacht.
Inbegrepen in de prijs zit het sfeervolle ontbijt. Op een beperkt aantal kamers is het mogelijk om uw hond mee te nemen voor € 8*  per dag.
  
*  prijswijziging voorbehouden
  
Het is niet mogelijk om via internet een kamer te reserveren, wilt u meer informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken op het nummer 0031 (0) 117 46.22.32